0453504540

©2019 by Sanna Karvonen. Proudly created with Wix.com

Pysähtyminen omaan kehoon ja mielen rauhoittaminen

Lauantaina 23.5.2020

1. Aloitetaan päivä lempeästi avaamalla ja liikuttelemalla kehoa pilates-harjoituksilla. Keskitytään selkärangan liikkuvuuteen ja aktivoidaan keskivartalon syviä lihaksia. 

Tämän jälkeen jatketaa syvävenyttelyyn, jossa käytetään apuna hengitystä ja harjoitellaan jännityksistä irrottautumista lempeästi.

Aamupäivän päättää meditaatio hetki, jolloin sukelletaan alitajunnan maailmaan hiljentämällä tietoinen mieli. 

2. Iltapäivällä jatketaan dynaamisella pilateksella, jossa tehdään harjoituksia koko keholle. Liikkeissä on variaatiota, jotta jokaiselle löytyy sopiva harjoitus. Syvävenytyksissä keskitytään lantion alueeseen hengityksen ja pysähtymisen kautta. Päivän päättää ohjattu rentoutus keholle ja mielelle.

Sunnuntai 24.5.2020

3. Aamun aloitus lempeästi kehoa avaamalla ja liikuttelemalla pilates harjoituksin. Syvävenyttelyssä keskitytään rintarangan eli sydäntilan avaamiseen ja tuntemiseen. Ja aamupäivän harjoitus lopetetaan ohjatulla kehon ja mielen rauhoittavalla rentoutuksella.

Voit osallistua jokaiseen kokonaisuuteen erikseen tai yhdessä koko viikonlopun pituisena oman kehon ja mielen kuunteluna. Yksi kokonaisuus kestää noin 2 tuntia. 

Hinnat 35€ / 2 settiä 60€ ja 3 settiä 90€. Paikkana Niinilehdon Tupa, Sysmä.

Mahdollisuus majoitukseen. Kysy lisää Sanna 0453504540. 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now