phone 045-3504540
email sanna.karvonen(at)outlook.com
  • Tmi Sanna Karvonen

    Tmi Sanna Karvonen

    Liikunta- ja hyvinvointipalvelut.

“Tärkeintä on oma hyvinvointi ja viihtyvyys omassa kehossa.”

Haluan tehdä elämässäni asioita joista nautin. Haastetta tuo nykyinen tulokseen ja tehokkuuteen keskittyvä maailma. Haluan kuitenkin uskoa, että läsnäololle, hyvinvoinnille ja kauneudelle riittää tilaa.

Rosen menetelmä on tuonut elämääni tasapainoa ja uskoa itseeni. Nyt Rosen-terapeuttiopintojeni loppuharjoittelua tehdessäni, näen että ihmiset kaipaavat lempeyttä ja aitoa kohtaamista tässä kovassa maailmassa. Teen hoitoja kotonani Keravalla sekä Helsingissä Sun Pilates- studiolla.

Pilates-ohjaajaksi opiskelin Australiassa, asuessani vuosia ulkomailla. Koen ohjaamisen yhdeksi suurista intohimoistani. Aloitin pilates-ohjaajan urani 2008 ja tällä hetkellä ohjaan ryhmiä Sun Pilates studiolla Ruoholahdessa ja muutamille urheiluseuroille. Teen myös räätälöityä TYHY-toimintaa yrityksille. Olen erikoistunut urheilupilatekseen, raskausajan pilatekseen, laite- sekä fitballpilatekseen.

Sannaana täyttää käsillä tekemisen tarpeeni. Olen AMK artenomi ja rakastan ommella vaatteita ja asusteita. Sannaanan ajatuksena on hyödyntää jo olemassa olevia materiaaleja ja luoda niistä uutta ja kaunista. Tällä hetkellä valikoimassa lasten vaatteita, laukkuja ja koristeita. Tutustu verkkokauppaani.

Teen hoitoja ajanvarauksella Keravalla ja Ruoholahdessa 50€/h